0174-242101 info@cnls.nl

Reacties van ouders

Hoi Marissa,

We zijn in het verleden al eerder met onze dochter bij het CNLS geweest voor reflexintegratie. Dit sloeg heel erg aan bij onze dochter. Ze had geen paniekaanvallen meer en bleef veel rustiger als er iets vervelends gebeurde, haar chronische oorontsteking is helemaal verdwenen, haar oog-hand-coördinatie is sterk verbeterd en we kregen veel tips voor haar om beter te functioneren op school en daar haar plekje te vinden.

Een paar maanden geleden hebben we de beslissing genomen om te verhuizen, maar onze dochter verstarde helemaal. Ze werd erg depressief en zag nergens meer een lichtje aan de horizon. Ze wilde niets meer, ook niet meer naar school en kon ook niet meer presteren. We zaten als ouders met onze handen in het haar, want niets kon haar helpen. Ik heb toen weer contact gezocht met het CNLS, omdat de ervaringen zo goed waren.

Will stelde een PTSD behandeling voor waarbij het hele systeem weer op nul wordt gezet. Een soort reset. Na de eerste behandeling was onze dochter erg moe en er kwamen veel tranen. Na de tweede behandeling ging het al een stuk beter en kon ze ook goed over de verhuizing praten. Nu komt er nog één laatste behandeling en we zijn als ouders echt verwonderd over de verandering die het teweeg heeft gebracht in de houding en levenslust bij onze dochter.

Marissa is erg fijn in de omgang en kan goed met kinderen omgaan. Ze doet de behandelingen heel rustig. Uiterlijk lijkt er helemaal niet zoveel te gebeuren, maar innerlijk des te meer. Dit soort lichaamswerk slaat bij onze dochter erg goed aan en werkt voor haar veel beter dan praten. Vaak is ze te slim om het verhaal zo te draaien dat er niets aan de hand is.
De resultaten die het CNLS behaalt zijn echt onvoorstelbaar. Het heeft even tijd nodig en de verandering gaat zo geleidelijk dat je het soms niet merkt in het proces. Maar als je terugkijkt op het verleden en het vergelijkt met de situatie nu, dan is het een wereld van verschil.

We zijn jullie veel dank verschuldigd!

Groet, E.

Hallo Marissa,

Het duurt nog even voordat we weer langskomen met Q, dus ik wil het toch even met je delen.
Had vandaag een gesprekje met de juf en zijn resultaten gaan omhoog!! Vooral met begrijpend lezen en rekenen. Ook zei ze dat hij beter te bereiken is en veel beter meedoet in de lessen. Ze hoort dat de andere kinderen niet meer over hem klagen dat hij niet zo vervelend moet doen.

We zijn erg blij met deze positieve resultaten!!! Vorige week kwam hij thuis met een 10 voor zijn rekentoets! Ik zag een glimlach van oor tot oor en ik merk dat hij hierdoor met meer plezier naar school gaat.

Groet, M.